Υπηρεσίες Θυρεοειδή

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα του θυρεοειδή σας, με ασφάλεια, ανώδυνα και να συνεχίσετε τη δημιουργική ζωή σας, με αυξημένη αυτοπεποίθηση αφού δεν θα επηρεαστεί καθόλου η ομορφιά σας ούτε η χροιά της φωνής σας.

Όταν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση στο θυρεοειδή, εμπιστευθείτε τον χειρουργό θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη, είτε πρόκειται για αφαίρεση μόνο του θυρεοειδή, είτε πρόκειται για σύνθετη επέμβαση όπως στον καρκίνο, όπου μερικές φορές απαιτείται και λεμφαδενικός καθαρισμός του τραχήλου.

Προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη προσέγγιση με συμπόνια και η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Όταν απαιτείται χειρουργική επέμβαση, είτε για καλοήθη νόσο είτε για καρκίνο του θυρεοειδή, μαζί θα επιλέξουμε την κατάλληλη επέμβαση για εσάς. Στο Πρότυπο Χειρουργικό Κέντρο Πειραιά, καταλαβαίνουμε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα εξαρτώνται από τις ικανότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία. Γι ‘αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα περίθαλψης σε εσάς που έχετε χειρουργικό πρόβλημα στο θυρεοειδή.

Συνδυάζουμε τη συμπόνια και την ανθρώπινη σας προσέγγιση με τις χειρουργικές μας δυνατότητες και την  τεχνογνωσία και διενεργούμε με ασφάλεια όλες τις προηγμένες και καινοτόμες επεμβάσεις, που γίνονται σε όλα τα προηγμένα κέντρα χειρουργικής ενδοκρινών αδένων, παγκοσμίως. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να χειριστούμε ακόμα και τις πιο πολύπλοκες χειρουργικές περιπτώσεις. 

Επειδή δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο για την υγεία σας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ, ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΩΝ ΑΔΕΝΩΝ

”Πιστεύω στην αξία της εξειδίκευσης και γι’αυτό έχω επενδύσει πολύ τόσο στην εκπαίδευση τη δική μου, όσο και στην εκπαίδευση των συνεργατών μου. Έψαξα και βρήκα τους καλύτερους δασκάλους στην χειρουργική ενδοκρινών αδένων, αλλά και συνεχίζω να ενημερώνομαι για ότι νέο υπάρχει σε αυτή την εξειδίκευση, κάτι από το οποίο επωφελείσθε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που πρέπει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση στο θυρεοειδή αδένα. Έχω ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με το μεγαλύτερο και καλύτερο, παγκοσμίως, Κέντρο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων στην Πίζα της Ιταλίας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά είμαι και τακτικό μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών, που αντικείμενο τους είναι η χειρουργική του θυρεοειδή. Όλα αυτά μου έχουν εξασφαλίσει υψηλή εξειδίκευση.”

  

Σήμερα είναι ένας χειρουργός θυρεοειδούς, με τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη εξειδικευμένη χειρουργική που χρειάζεστε, αλλά και απαιτείται στην χειρουργική του θυρεοειδή σας. Οι υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει, είναι γνωστό ότι είναι υψηλής ποιότητας και ο ίδιος είναι σε θέση να χειρίζεται ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή του εκπαίδευση στη χειρουργική του θυρεοειδούς, σημαίνει ότι σας παρέχει ασφάλεια αλλά και όλο το φάσμα της χειρουργικής φροντίδας που χρειάζεστε αφού από αυτές τις δυνατότητες αιχμής και την τεχνογνωσία εξαρτάται το εξαιρετικό αποτελέσμα.

Ο κύριος φόβος όλων όσων πρόκειται να χειρουργηθείτε στο θυρεοειδή, είναι η φωνή σας. Σε ορισμένους μάλιστα από εσάς, η φωνή είναι εργαλείο της δουλειάς σας (τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, ιερείς κ.ά.). Μια αλλαγή της χροιάς της, μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, αυτό το γνωρίζει πολύ καλά, ο Σταύρος Τσιριγωτάκης, νοιώθει την ευθύνη που έχει και σας ευχαριστεί που τον εμπιστευόσαστε.

Η εμπιστοσύνη που του δείχνετε έχει αποκτηθεί με την ποιότητα των υπηρεσιών του.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

Η χειρουργική του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών είναι απαιτητική χειρουργική και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Ο θυρεοειδής βρίσκεται σε επαφή με τα νεύρα που είναι υπεύθυνα για την ομιλία και με τους παραθυρεοειδείς αδένες, που ρόλο έχουν να ρυθμίζουν τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα. Στη διάρκεια του χειρουργείου αυτά πρέπει να διατηρηθούν άθικτα, γιατί αν κακοποιηθούν τα νεύρα (εμφανίζεται βραχνάδα έως απώλεια της φωνής) και αν τραυματιστούν οι παραθυρεοειδείς αδένες τότε εμφανίζεται υποασβεστιαιμία (προκαλεί μούδιασμα μέχρι σπασμό). Αυτές είναι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Από τη μια πλευρά όμως ο στόχος είναι η ολική αφαίρεση του αδένα, ενώ από την άλλη να μην γίνουν τραυματισμοί αυτών των στοιχείων. Επομένως η αναγνώριση τους, η διαφύλαξη και η προστασία τους δεν είναι εύκολη υπόθεση αν ο χειρουργός δεν είναι εξειδικευμένος, αφού πρέπει να τα απομακρύνει προσεκτικά, πάνω από τον αδένα. Η επιλογή του να μην αφαιρεθεί το τμήμα του αδένα που έρχεται σε επαφή με αυτά τα στοιχεία, για να προφυλαχθούν, είναι κακή επιλογή και δεν έχει άριστο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής  μετά την επέμβαση δεν μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα και ακόμη χειρότερα όταν διαγνωσθεί καρκίνος η συμπληρωματική θεραπεία με ραδιενεργό Ιώδιο θα χρειαστεί να είναι μεγαλύτερη και μερικές φορές ο ασθενής χρειάζεται επανεπέμβαση, για να αφαιρεθεί το υπόλοιπο του θυρεοειδούς που απέμεινε. Αυτό έχει ψυχολογική, σωματική αλλά και οικονομική επιβάρυνση και σίγουρα μεγαλύτερο ποσοστό πιθανών επιπλοκών.

elaxista epemvatikh thyreoeidectomhΤο μέγεθος της τομής, σαφώς και παίζει σπουδαίο ρόλο, αφού η μετεγχειρητική ουλή θα βρίσκεται για μια ζωή σε εμφανές σημείο στο λαιμό του ασθενή. Ξέρουμε ότι το μέγεθος της τομής είναι αντιστρόφως ανάλογο με την εμπειρία του χειρουργού, όσο πιο έμπειρος χειρουργός, τόσο μικρότερη ουλή. Ποιος θα ήθελε λοιπόν να έχει ένα τέτοιο κόσμημα στο λαιμό του;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ!

Για το βέλτιστο αποτέλεσμα χρειάζεται εξειδίκευση, εμπειρία και ανθρώπινη προσέγγιση. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν το έργο μας, μπορείς να επωφεληθείς από αυτά για να λύσεις ανώδυνα το πρόβλημα με το θυρεοειδή σου, όσο σύνθετο και να είναι…!

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ

Είναι γνωστό διεθνώς ότι η μόνη ασφαλής επέμβαση στην θεραπεία του καρκίνου του θυρεοειδή είναι η ολική χειρουργική αφαίρεση του και όταν χρειάζεται συμπληρώνεται με αφαίρεση των λεμφαδένων του τραχήλου. Από το είδος της επέμβασης εξαρτάται όλη η πορεία του ασθενή. Η συμπληρωματική θεραπεία με ραδιενεργό Ιώδιο για την καταστροφή του υπολείμματος γίνεται για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και όχι για να συμπληρωθεί μια ανεπαρκής επέμβαση, με μεγάλο υπόλειμμα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλες οι επιστημονικές εταιρείες παγκοσμίως, συνδέουν την άριστη επέμβαση με την εξειδίκευση στη χειρουργική του θυρεοειδούς.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: EΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ.

Ο χειρουργός θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης, διενεργεί εδώ και αρκετά χρόνια την ελάχιστα επεμβατική θυρεοειδεκτομή, αφού την διδάχτηκε από έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως χειρουργούς του θυρεοειδή, τον καθηγητή κο Γ. Καπελλάκη. Για να διασφαλίσει ότι θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα διενεργεί την πιο σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική θυρεοειδεκτομή, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Στην πραγματικότητα είναι από τους πρώτους και από τους λίγους που διενεργεί αυτή την ελάχιστα επεμβατική θυρεοειδεκτομή. Χρησιμοποιεί τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, πολύ εξελιγμένο, αυτό παράλληλα με την χειρουργική του ικανότητα και εμπειρία είναι αρκετά για να βασιστείτε πάνω του ώστε να σας βοηθήσει και να σας εξασφαλίσει το άριστο αποτέλεσμα.

Αυτό είναι που σας αξίζει και τίποτα λιγότερο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Γνωρίζουμε ότι η χειρουργική επέμβαση είναι το σημαντικότερο μέρος της θεραπείας σας, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια και από πυρηνικό ιατρό ή ογκολόγο. Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε μαζί τους, για να σας εξασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Επίσης χαιρόμαστε να συνεργαστούμε με τον οικογενειακό σας γιατρό ή με τον ενδοκρινολόγο σας, που θα σας δίνει τη θεραπεία που χρειάζεστε, γι αυτό εάν το επιθυμείτε του αποστέλουμε τον πλήρη φάκελο σας.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η διαδικασία της χειρουργικής επέμβασης είναι μια αγχωτική στιγμή για τον καθένα σας, ο στόχος μας είναι να κάνουμε το συντονισμό της συνολικής σας φροντίδας, όσο λιγότερο επαχθή γίνεται για εσάς.

Οικονομικά

Θέλουμε να είσαστε σίγουροι, ότι ξέρουμε σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος στην Ελλάδα, σε αυτή την περίοδο κρίσης. Επίσης γνωρίζουμε ότι η χειρουργική μπορεί να είναι η δουλειά μας, αλλά πρώτα από όλα είμαστε λειτουργοί και σαν λειτουργοί σας αντιμετωπίζουμε.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σε αυτή τη σελίδα, ίσως να πιστεύετε ότι το κόστος για αυτές τις επεμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα είναι υπερβολικό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το κόστος βέβαια εξαρτάται από το είδος της επέμβασης, αφού δεν είναι ίδιες όλες οι επεμβάσεις στον θυρεοειδή, από την ασφάλιση που έχετε καθώς και από το νοσοκομείο στο οποίο θα γίνει η επέμβαση.

Μέχρι τώρα μπορεί να μην γνωρίζατε τις ποιοτικές διαφορές μεταξύ των επεμβάσεων που γίνονται στο θυρεοειδή. Το κόστος δεν είναι κριτήριο για να αποφασίσετε το που θα χειρουργηθείτε. Επειδή δεν γνωρίζατε την ποιοτική διαφορά στις επεμβάσεις για τον θυρεοειδή, χρησιμοποιείτε το οικονομικό κόστος σαν κριτήριο. Τώρα όμως ξέρετε τι πρέπει να ρωτήσετε τον γιατρό που πρόκειται να σας χειρουργήσει και ξέρετε τι πρέπει να περιμένετε.

Επιλέγουμε ασθενή μας χειρουργημένη για καρκίνο θυρεοειδούς και όχι για καλοήθεια, που εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα.
Ασθενής μας χειρουργημένη για καρκίνο θυρεοειδούς

Μετά από τη δική μας επέμβαση η τομή που θα έχετε στο λαιμό σας, θα είναι περίπου έτσι. Επιλέγουμε να σας δείξουμε ασθενή μας χειρουργημένη για καρκίνο θυρεοειδή και όχι για καλοήθεια, που εκεί τα πράγματα είναι θεωρητικά πιο εύκολα. Το υπόλειμμα που θα έχετε, θα είναι κατά 95% μεταξύ του 0.5 και 1%.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΥ…ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΧΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΑΛΛΟΥ…

Είναι λοιπόν ίδια επέμβαση με αυτές που βλέπετε παρακάτω?

Άσχημη ουλή για καλοήθη νόσο
Ασχημη ουλή ασθενούς χειρουργημένης αλλού, για καλοήθη νόσοΆσχημη ουλή

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ?

Τα υπολείμματα τα δικά μας τα γνωρίζετε, πλέον. Θα θέλατε υπόλειμμα 8% ή 10% ή υπολείμματα που απαιτούν επανεπέμβαση?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τώρα πια γνωρίζετε ότι οι επανεπεμβάσεις έχουν μεγαλύτερο ποσοστό εμφάνισης επιπλοκών. Γνωρίζετε επιπλέον αλλά και καταλαβαίνετε ότι οι επανεπεμβάσεις σας ταλαιπωρούν ψυχικά, σωματικά αλλά και οικονομικά.

Επισκεφθείτε μας να σας εξετάσουμε για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα που έχετε, στη συνέχεια θα σας πούμε ακριβώς τι είδους επέμβαση χρειάζεστε, νομίζω θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το κόστος που θα ακούσετε. Αυτό θα περιλαμβάνει τα έξοδα του νοσοκομείου, της νοσηλείας σας, του προεγχειρητικού ελέγχου, τη συμμετοχή σας στα υλικά και στα φάρμακα, τις αμοιβές των γιατρών  αλλά και το κόστος της ιστολογικής εξέτασης, την απάντηση της οποίας θα την έχουμε σε 3-4 ημέρες και όχι σε ένα μήνα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού η αγωγή που θα κάνετε μετά την επέμβαση εξαρτάται από την ιστολογική εξέταση. Αν περάσουν πολλές ημέρες για να βγει η ιστολογική, κινδυνεύετε λόγω της αφαίρεσης του αδένα να γίνεται υποθυρεοειδικός, αυτό δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, ή εάν πάλι ξεκινήσετε αμέσως αγωγή, μπορεί να χρειαστεί να την διακόψετε σε περίπτωση που η ιστολογική δείξει κακοήθεια και χρειαστεί να κάνετε σπινθηρογράφημα για να δούμε το ποσοστό του υπολείμματος. Αυτό πάλι σημαίνει χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η απάντηση της ιστολογικής όμως σε 3-4 ημέρες δίνει την καλύτερη λύση σε όλα αυτά κι έτσι σας εξασφαλίζουμε πιο γρήγορη και πλήρη αντιμετώπιση.

evaisthitopoihsh karkinou thyreoeidh prolhpsh karkinou thyreoeidh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμβάλλουμε ενεργά στην ευαισθητοποίηση σας για τον καρκίνο του θυρεοειδή, με δημόσιες ομιλίες, αλλά και με υλικό που θέτουμε στη διάθεση σας.