ΚΥΡΙΑΚΗ 25/06/2017 ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΟΡΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ” ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/06/2017 ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΟΡΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ” ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του ιατρείου μας, πραγματοποιήσαμε ιατρική ενημερωτική εκδήλωση με τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου, Ενορίας Μητροπόλεως Νικαίας, με θέμα ”Τα μυστικά των παθήσεων του θυρεοειδή”.

Ο ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας , σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλέξιος και ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Κερατσινίου π. Εμμανουήλ Καροφυλλάκης, ευλόγησαν και χαιρέτησαν την ιατρική ενημερωτική εκδήλωση μας, για τα ”Μυστικά του Θυρεοειδή”, ενώ ο πατέρας Ανδρέας Βαλλιάνος ρύθμισε και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Συμμετοχή με ομιλία, σε εκδήλωση στο Γηροκομείο Μοσχάτου. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με μπαζάρ και τα χρήματα διατέθηκαν σε νέο άνθρωπο, που έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση ήπατος στην Αγγλία. Η μεταμόσχευση έγινε και ο ασθενής είναι πλέον πολύ καλά!

24/2/2016

Υποστήριξη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείου των Ελλήνων Ηθοποιών), με παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντελώς δωρεάν. Ο χειρουργός Σταύρος Τσιριγωτάκης με πρωτοβουλία δική του θα εξετάζει, εντελώς δωρεάν, όποιον ηθοποιό έχει ανάγκη και για τον ίδιο σκοπό φέρνει και συναδέλφους του όπως την χειρουργό Αναστασία Λεμονή, τον ορθοπεδικό Στέλιο Κουζούπη και την ΩΡΛ Ιωάννα Μαυρογιάννη για να συνεισφέρουν και αυτοί με τις ιατρικές τους υπηρεσίες. Για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας σημαντική ήταν η συμβολή του προέδρου του ταμείου Σπύρου Μπιμπίλα και του γενικού γραμματέα του ταμείου Κώστα Βενετσάνου.