Επεμβάσεις Πρωκτού

Πες ”αντίο” στον πόνο και την ταλαιπωρία. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς από την ταλαιπωρία που σου προκαλούν οι αιμορροϊδες σου, ανώδυνα, με ασφάλεια, οικονομικά και χωρίς να χρειάζεσαι νοσηλεία. Επέστρεψε την επόμενη ημέρα σε όλες σου τις δραστηριότητες, με άριστη ποιότητα ζωής και αυξημένη αυτοπεποίθηση!

Επεμβάσεις για αιμορροϊδες

Επέμβαση Milligian-Morgan, κλασσική επέμβαση που εκτελούμε πολλά χρόνια

aaaaaaaa

 

2) Επέμβαση Logo, με χρήση ειδικού υλικού (συρραπτικό)

sssssssss

3) Επέμβαση LHP με Laser Biolitec, επέμβαση εκλογής για αιμορροίδες 3-4ου βαθμού, αφού είναι αναίμακτος και ανώδυνη. Ο ασθενής επιστρέφει στην εργασία του την επόμενη ημέρα. Υψηλή εξειδίκευση του χειρουργού Σταύρου Τσιριγωτάκη, αφού η εκμάθηση των συγκεκριμένων τεχνικών έγινε σε ένα από τα καλύτερα κέντρα εφαρμογής Laser κολοπρωκτολογίας, στο Witten της Γερμανίας,στο Marien-Hospital.

398a8bc2e3f7f879ff0986359513be80_L 780149ddfa09fbd86eb140fe6810d770_L

Διενεργούμε όλες τις κλασσικές επεμβάσεις για την θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας. Έχουμε εξειδικευτεί όμως στην ελάχιστα επεμβατική τεχνική των παθήσεων του πρωκτού σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εφαρμογής λέϊζερ, στη Γερμανία. Η χρήση τελευταίας γενιάς λέϊζερ, μας επιτρέπει τη διενέργεια ασφαλών, ανώδυνων επεμβάσεων για την αιμορροϊδοπάθεια. Το σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι η οριστική και άμεση ανάρρωση σας αλλά και η γρήγορος επάνοδος σε όλες τις δραστηριότητες σας, από την επομένη μέρα.

Η μέθοδος της αιμορροϊδοπλαστικής LHP, είναι επαναστατική και καινοτόμος, αφού δεν χρειάζεται να νοσηλευτείτε παρά μόνο μερικές ώρες, δεν απαιτείται χορήγηση γενικής αναισθησίας, μετά την επέμβαση δεν έχετε πόνο (ίσως μια μικρή ενόχληση) και γι’ αυτό το λόγο δεν συνταγογραφούμε καν παυσίπονα και το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν χρειάζεται να χάσετε πολύτιμο χρόνο από τις δραστηριότητες σας, αφού επιστρέφετε σε όλες σας τις δραστηριότητες την επόμενη ημέρα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το οικονομικό κόστος παρά τη χρήση εξοπλισμού αιχμής και τελευταίας τεχνολογίας, είναι πολύ προσιτό, εξαρτάται βέβαια από το είδος του προβλήματος αλλά και από την κλινική στην οποία θα γίνει η θεραπεία σας. Αν συνυπολογίσετε το γεγονός ότι δεν έχετε και απώλεια εισοδήματος από παρατεταμένη νοσηλεία ή πολυήμερη ανάρρωση, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή, για όλους όσους ταλαιπωρούνται από αυτή την πάθηση ”ταμπού”, που επηρεάζει δυσάρεστα, την ποιότητα ζωής σας, καθημερινά!

αιμορροϊδοπλαστική

 

 

 

ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ?

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Μπορεί να μην απειλούν τη ζωή σας, αλλά επηρεάζουν την καθημερινότητα σου ακόμη και τη σεξουαλική σου δραστηριότητα. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς από το πρόβλημα και να δώσεις ποιότητα στην καθημερινότητα σου. Επέστρεψε στις δραστηριότητες σου, με αυξημένη αυτοπεποίθηση!αιμορροϊδοπάθεια

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΔΡΙΚΟ ΣΥΡΙΓΓΙΟ

1) Ανοιχτή επέμβαση: είναι η κλασσική μέθοδος, με την οποία αφαιρούμε τον συριγγώδη πόρο, το σωληνάκι δηλαδή που κάνει την επικοινωνία μεταξύ του εντέρου και του δέρματος. Ο τύπος της επέμβασης εξαρτάται από τη διαδρομή του συριγγίου. Αν το συρίγγιο δεν περνάει ανάμεσα από τους σφιγκτήρες του πρωκτού η αφαίρεση του μπορεί να γίνει με νυστέρι, με ραδιοσυχνότητες (RF) ή με λέιζερ. Παραμένει μια κοιλότητα μετά την επέμβαση, η οποία θα κλείσει κατά δεύτερο σκοπό (σε δεύτερο χρόνο όχι κατά τη διάρκεια της επέμβασης) και μέχρι να κλείσει χρειάζονται τακτικές αλλαγές. Αν το συρίγγιο περνάει ανάμεσα από τους σφιγκτήρες του πρωκτού, χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί αν οι σφιγκτήρες αυτοί κοπούν, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη αφού θα επέλθει ακράτεια. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε ειδικά ελαστικά νήματα, τα οποία καταστρέφουν τον συριγγώδη πόρο (το σωληνάκι) με μια συγκεκριμένη διαδικασία, κατά την οποία ο ασθενής πρέπει να έρχεται στο ιατρείο ανά διαστήματα.

2) Επέμβαση με Laser FiLaC, ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδος, ο ασθενής επιστρέφει σε όλες του τις δραστηριότητες την επόμενη μέρα του χειρουργείου. Είναι ασφαλής αφού δεν υπάρχει ο κίνδυνος να κοπούν οι σφιγκτήρες, οπότε δεν υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης της επιπλοκής της ακράτειας. Επίσης δεν απαιτεί νοσηλεία μεγαλύτερη από 5-6 ώρες, δεν χρειάζονται τακτικές αλλαγές για να κλείσει η μετεγχειρητική κοιλότητα και σας βοηθάει να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας.

περιεδρικό συρίγγιο

Η ίνα του Laser Filac, αφού εισαχθεί στο συριγγώδη πόρο, καταστρέφει το τοίχωμα του (εξάχνωση) με ελεγχόμενη εφαρμογή ενέργειας λέϊζερ. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική του πρωκτού, προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα.

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο κουραστικό είναι να έχεις ένα περιεδρικό συρίγγιο. Τώρα μπορείς να επωφεληθείς κι  εσύ από τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών λέιζερ και της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής του πρωκτού.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ

H ύπαρξη κονδυλωμάτων απειλεί την υγεία σου. Πέραν της αύξησης των πιθανοτήτων εμφάνισης κακοήθειας, η παραμονή τους αυξάνει και τις πιθανότητες μετάδοσης τους στον σύντροφο σου. Τήρησε υπεύθυνη στάση ζωής και θεραπεύσου. Απόλαυσε την ερωτική σου ζωή με ασφάλεια αφού πρώτα έχεις απαλλαγεί από αυτά που στις μέρες μας έχουν το χαρακτήρα της επιδημίας.

Τα κονδυλώματα αφαιρούνται είτε δια της κρυοθεραπείας είτε χειρουργικά, με laser ή με RF.

 

 

Δεν έχεις κανένα λόγο να μην απαλλαγείς από αυτά αφού μπορούμε να σε βοηθήσουμε με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και ανώδυνα. Η χειρουργική τους αφαίρεση δεν απαιτεί χορήγηση γενικής αναισθησίας, ούτε νοσηλεία, αφού αμέσως μετά μπορείς να επιστρέψεις σε όλες σου τις δραστηριότητες. Το μόνο που χρειάζεται, συνήθως, είναι η τήρηση του πρωτοκόλλου παρακολούθησης, απαιτείται ανάλογα με τον ασθενή επανεξέταση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ?

Κρατείστε υπεύθυνη στάση ζωής. Απαλλαγείτε άμεσα από την ύπαρξη τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με εχεμύθεια, εύκολα, ανώδυνα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια. Γιατί καθυστερείτε και βάζετε σε περιπέτειες την ζωή σας?