Επεμβάσεις Κύστης Κόκκυγος

ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΑ?

Φοβάσαι τον πόνο της επέμβασης και τις συχνές αλλαγές?

xeirourghmenos me kysth kokkyga

Πες αντίο στην ταλαιπωρία, ανώδυνα και επέστρεψε άμεσα στις δραστηριότητες σου, με αυξημένη αυτοπεπείθηση!

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς γρήγορα, χωρίς καθόλου πόνο και χωρίς να χρειάζεται να νοσηλευτείς περισσότερο από μερικές ώρες. Δώσε ποιότητα στην καθημερινότητα σου!


1) Κλασσική μέθοδος


2) Μέθοδος Laser FiLaC

”ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ!”

Διενεργούμε την όλες τις κλασσικές μεθόδους. Τα τελευταία όμως χρόνια, διενεργούμε την ελάχιστα επεμβατική τεχνική για την κύστη κόκκυγος, η οποία είναι μια επαναστατική μέθοδος, την οποία εκτελούμε με την εφαρμογή ενέργειας λέιζερ.

Η μέθοδος με τη χρήση του Laser FiLaC, είναι η μέθοδος εκλογής. Με αυτή τη νέα και καινοτόμο μέθοδο, η οποία γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς οριστικά και χωρίς ταλαιπωρία από το πρόβλημα που επηρεάζει την ποιότητα της ζωής σου 24 ώρες το 24ωρο. Εξέρχεσαι από το νοσοκομείο μετά από μερικές ώρες, αφού δεν χρειάζεται να παραμείνεις νοσηλευόμενος. Είναι μέθοδος ανώδυνη, αναίμακτη και ο επιστρέφεις σε όλες σου τις δραστηριότητες την επομένη ημέρα της επέμβασης. Δεν θα χρειαστεί να πάρεις ούτε ένα παυσίπονο. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν απαιτούνται οι τακτικές αλλαγές τραύματος, αφού δεν υπάρχει η συνηθισμένη κοιλότητα μετεγχειρητικά. Πολύ σπουδαίο είναι το γεγονός ότι από την επομένη ημέρα, κάνεις μπάνιο κανονικά όπως έκανες και πριν, ακόμη και στη θάλασσα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Η εμπειρία μας και ο εξοπλισμός αιχμής που διαθέτουμε, μπορούν να στο εγγυηθούν!

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε, με την νέα μέθοδο Laser FiLaC, δεν θα χρειαστείς ούτε ένα χάπι παυσίπονο. Δες τις μαρτυρίες των ασθενών μας και μετά προγραμμάτισε την επίσκεψη σου!

asthenhw xeiroyrghmenos gia kysth kokkygos