Επεμβάσεις Δέρματος-Υποδορίου

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ?

Η αμέλεια μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες.

Όσο το αμελείς αυτό μεγαλώνει και ορισμένα έχουν τον κίνδυνο της εξαλλαγής. Η αφαίρεση του από έμπειρα χέρια είναι ανώδυνη, δεν χρειάζεται νοσηλεία και δεν σε βάζει σε περιπέτειες!

fdfdfΟι δερματικές βλάβες είναι οι βλάβες εκείνες που βρίσκονται πάνω ή κάτω από το δέρμα. Παραδείγματα δερματικών αλλοιώσεων είναι οι επιδερμοειδείς κύστεις, τα λιπώματα, οι κύστεις, οι σπίλοι κ.ά.

Η χειρουργική επέμβαση είναι ο μόνος τρόπος για να αφαιρέσετε αξιόπιστα τις βλάβες του δέρματος. Η επέμβαση που διενεργούμε, συνήθως, διαρκεί λίγα λεπτά, είναι ανώδυνη αφού γίνεται με χορήγηση τοπικής αναισθησίας και αμέσως μετά επιστρέφετε πλήρως στις δραστηριότητες σας. Για το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε ραδιοσυχνότητες RF ή ενέργεια λέιζερ (laser). Πολλές φορές δεν είναι απαραίτητη η χρήση ραμμάτων, αλλά όποτε είναι αναγκαίο τα χρησιμοποιούμε και τα αφαιρούμε μετά την πάροδο μερικών ημερών. Η ιστολογική εξέταση κρίνεται απαραίτητη τόσο για την ασφάλεια σας, όσο και για την επιβεβαίωση της διάγνωσης. Η μετεγχειρητική ουλή συνήθως μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα διακρίνεται με δυσκολία.

Αν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή σε κάποιο σημείο στο δέρμα σας ή εμφάνιση κάποιας βλάβης, μην πανικοβληθείτε αλλά απευθυνθείτε σε εμάς και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ   

Σε ενδιαφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα? Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια σου, η ανώδυνη αφαίρεση αλλά γνωρίζουμε ότι και το αισθητικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι άριστο!